Nyhedsbrev 06.11.2015 - 03/2015

Undskyld

Sætternissen har ikke vist sig fra sin pæneste side, så der er indsneget sig en fejl i dagene, i det første mail.

  • Fredag er 4. december
  • Lørdag er 5. december

Vi har haft meget travlt de sidste måneder med at servicere vore kunder samt flytte vores lager fra Langstrup til Helsingør, og denne opgave er vi nu færdige med.

Derfor vil vi meget gerne invitere alle vore kunder til at komme til det nye ”Helsingør Wine Valley”.

Vi laver lager- og julesalg 4. og  5. december til alle vore trofaste kunder, hvor I selv kan selv kigge rundt på vore lagerreoler og sikkert finde en eller flere de Sydafrikanske vine, som I finder spændende og ønsker at købe. 

 

Vi er flere importører der allerede er flyttet til Helsingør Wine Valley og flere vil komme næste år, så dette vil blive et spændende vinforum med gode importører, der alle har fokus på kvalitetsvin.

Den 4. og 5 december vil der også være mulighed for at smage og købe vine fra Barbera vinport, hvor John Ulrich, kan være behjælpelig med nogle dejlige italienske vine fra Piemonte området.

Vi har et stort og spændende udvalg af magnumflasker kan være en oplagt idé, da man næsten altid er sikker på, at vinen bliver åbnet ved en særlig lejlighed. Står du og mangler en særlig flaske til at sætte på bordet i løbet af Julen eller Nytår, eller mangler du en gave til en vinelsker, kunne magnum flasker være en særdeles god ide.

Fredag 4. december kl. 15:00-19:00

samt lørdag 5. december klokken 11:00-15:00

 

Inviteres du/I til at komme på vores vinlager på adressen:

Fabriksvej 8-10, 3000 Helsingør

 

 

For at gøre denne fredag og lørdag til noget specielt, vil I kunne smage udvalgte vine og der vil som sædvane blive serveret lækker hjemmelavet brød, lidt ost, chokolade og julesmåkager hertil.

 

På dagene har du chancen til at lade dig inspirere til at finde de vine der passer til jeres jule- og nytårs traditioner og samtidig til meget attraktive priser.

 

Vi står naturligvis klar til at hjælpe jer med at finde den rigtige vin til både jul og nytår.

 

 

Husk vores webshop er åben hele døgnet

www.born-wine.dk

Det er nemt! Det er hurtigt!!

 

Med venlig hilsen

Birger Born-Rasmussen

Husk, at hvis du skal have vine til dagligdagen, fester eller andre større arrangementer, er vi altid klar til at løse dine vinopgaver.

 

Navn: *
Email: *
  Tilmelding   Afmelding
*) Feltet skal udfyldes
Webbureauet Krogstrup & Hede